látogató számláló

Ajánló

Hippokrampusz

Itt is megtalálsz!

Friss topikok

Ennyien vagytok!

Bepillantás a Facebook életébe

2011.03.31. 12:35 kiskrampusz

Tegnap tűzte műsorára az MTV zenei csatorna Diary Of Facebook címmel a Facebook főhadiszállását bemutató dokumentumfilmet.

 

A film bepillantást enged a 620 milliós felhasználós táborral rendelkező gigaközösség, a Facebook fejlesztőinek világába. Maga Mark Zuckerberg kalauzolta végig a nézőket, hogy első alkalommal bepillantást engedjen a kulisszák mögé. Megismerkedhettünk Pedrammal, az egyik vezető mérnökkel és Ariennel az  egyik marketinges szakemberrel, akik egy-egy napját is nyomon követhetjük. A Diary of Facebook azt is megmutatta milyen hatással is van a közösségi háló az emberek életére, kiemelve néhány igen érdekes történetet, hogy egyesek hogyan találják meg elvesztenek hitt családtagjaikat vagy hogyan adhat reményt és támogatást egy súlyos betegség esetén a közösség. Ezek a személyes történetek mély benyomást téve a fejlesztőkre inspirálják őket újabb és újabb ötletek kidolgozására.

Ízelítő a műsorból:

Diary - Celebrity News

További kisfilmek itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://hippokrampusz.blog.hu/api/trackback/id/tr72787856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása